Clinic

Hardloop clinic GAVAS afgesloten met ’n loopie

Afgelopen woensdag is een wekelijkse hardloop clinic voor beginners afgesloten met ’n loopie van 5 km. Het weer was ons gunstig gezind.

Onder deskundige begeleiding van Herman Smit hebben de starters de afgelopen 10 weken intensief getraind én het volgehouden! Onder het genot van een hapje, drankje en aanmoediging van het bestuur en andere hardlopers heeft iedereen de 5 km volbracht. Na afloop werd iedereen bedankt en was er een leuk aandenken, met als achterliggende gedachte natuurlijk om vooral door te gaan met hardlopen! Een aantal deelnemers had de smaak goed te pakken en heeft zich direct opgegeven als lid van GAVAS en blijft de hardlooptrainingen op woensdag volgen.

Meedoen kan! Elke woensdagavond van half acht tot circa half negen (start bij het Dorpshuis Anloo). Uiteraard mag je een keer vrijblijvend meelopen.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.