Club

Winterwandeling

Zondag 28 januari, een prachtige dag voor onze winterwandeling!

GAVAS organiseerde op 28 januari ’24 een winterwandeling in en om het mooie Anloo. In het zonnetje was het goed vertoeven in aangenaam gezelschap. De route van zo’n 7 km liep van Anloo naar Gasteren naar Anloo. Halverwege de wandeling was er een pauze met warme glühwein en chocolademelk. Na afloop was er nog een gezellige nazit met een hapje en drankje in het dorpshuis van Anloo.

Mocht je ook graag willen wandelen?
Elke woensdag vertrekt een enthousiast groepje wandelaars in wisselende samenstelling vanaf de Kerkbrink in Anloo. Hartstikke gezellig om zo met elkaar te lopen. Iedereen mag aansluiten en we houden rekening met de samenstelling van de groep. We starten om 9.30 uur en wandelen ongeveer een uur. Elke week is het weer een verrassing waar de route langsloopt.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.