Club

GAVAS & La Fornaccia

Sportvereniging GAVAS in Anloo showt trots haar nieuwe shirts!

Nadat de website en het logo van sportvereniging GAVAS een upgrade hadden gehad, opperde de hardloopgroep dat het misschien ook tijd werd voor nieuwe shirts. Dit idee werd omarmd en een aantal leden zijn vervolgens druk bezig geweest met het ontwerp.

Pino, van Italiaans restaurant La Fornaccia in Anloo en zelf een fervent sporter, was direct enthousiast en wilde GAVAS wel sponsoren. De nieuwe shirts in onze nieuwe huisstijlkleuren zijn prachtig geworden.
Uiteraard ging een deel van onze leden graag bij restaurant La Fornaccia op de foto! Met dank aan fotograaf Henk Sol en uiteraard Pino tonen we hieronder het resultaat.

Wil je lekker Italiaans eten (en/of overnachten) in een mooie ambiance? Kijk dan op www.lafornaccia.nl